19 Temmuz 2013 Cuma

Dondurmali Pratik Lezzet :) - Eti Cin Pasta! ♥

Musssmutlu Cumalar Herkese :)
Yemek/Tatli yapmayi cok seven  biri olarak girdimmi uzun saatler mutfaktan cikmam. Ciktigimda da yaptiklarimi sabirsizlikla bekleyen - hazira konan -  gozler gorurum hep karsimda :)

Zaten bu isin ask kismi tam da orasi; Yaptiklarinizi birilerine susleyip pusleyip sunmak ve yuzlerindeki mutluluga sahit olmak paha bicilemez. (Saatlerce ugrastiginiz yemegi 5 dakikada silip supurseler bile! )

Bundandir ki blogumuzda ''Lezzetli Anlar'' baslikli bir bolumumuz var ancak yapipta icine tarif koyan yok :))

Yapilisi cok kolay ve sicak gunler icin ideal pratik bir lezzet var bugun postumda;

- Dondurmali Eti Cin Pasta - 

Pastamizi yapmak icin 3 adet eti cin'e (tek kisilik bir pasta), dondurmaya ve uzerini suslemek icin renkli seker, meyve ya da cikolata gerekli.
(Tercihinize kalmis.. )



Fotografta da goruldugu uzere altta eti cin olmak uzere
 dondurma - eti cin - dondurma - eti cin seklinde katlarimizi tamamliyoruz ve en uste gelecek son eti cin'i ters olarak koyuyoruz ki pastamizin uzerini duzlestirmemiz kolay olsun.


Daha sonra katlarini tamamladigimiz pastamizin ustunu ve yanlarini dondurma ile siviyoruz. 
(Bu isleminde fotosunu cektim ama bulamadim :/ )
Sivadiktan sonra buzluga koyup biraz donmasini bekliyoruz.

Sonrasinda suslemek icin tercihinize kalmis malzemelerle dilediginiz gibi susleyebilirsiniz. Sanirim isin en eglenceli kismida burasi :)

Ben evde olan pasta suslerini ve kinder bueno cikolata kullandim.


Kinder bueno'yu kucuk kucuk kirarak kullandim.. uzerinede renkli cubuk ve top pasta susleriyle gorsellik kattim.

Ve sonuc :)





Afiyet Olsun ♥

                                                                     





25 yorum:

  1. Ne kadar kolay ve güzel bir pasta olmuş :) 2 dk. iş valla en kısa zamanda deneyeceğim bende.. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevdindim canim :) Evet, kisa surede sahane bir lezzet cikiyor ortaya, mutlaka dene :*

      Sil
  2. çoook sevdim bunu..kesin yapmalı :=)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bencede kesin yapmalisin :) Tesekkur ederim tatlim ♥

      Sil
  3. headerına bayılıyorum bu arada ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim benim her iki guzel yorumun icinde :) Header'in tasarimi bana ait, bende cok severek yaptim :)

      Sil
  4. Mmmmmmmm :) Eti Cin'i kim sevmez? Eminim çok güzeldir. Görsellik de güzel ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eti Cin'i sevmeyen gormedim daha :)) Aslinda cilek sevenler icin cilekli dondurma ve cilekli Eti Cin'le de yapilabilir. Ben portakalliyla yaptim :) Tesekkur ederim ♥

      Sil
  5. çok pratik birşey olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim ♥ Burdan ikram edebilsemde birlikte afiyet olsa :)

      Sil
  6. ETİCİNE BAYILIRIM VE ÇOK DEĞİŞİK BİR TARİF OLMUŞ CANIM ELLERİNE SAĞLIK VALLA DEMENK LAZIM OF DONDURMALIDA PEK Bİ GÜZEL OLUR YANİ:) AFİYET BAL ŞEKER OLSUN :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm.. cok tesekkur ederim :) Dene bencede, ufaklikta cok sevecek eminim :) ♥♥♥

      Sil
  7. Kesinlikle Denemem Lazım Gerçekten çok Güzel Görünüyor:) Ellerine sağlık =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim :) Sizinde simdiden ellerinize saglik ♥

      Sil
  8. eticin ve dondurma tam benlik bir tatlı olmuş canım.ne kadar da pratik,ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Dilekcim :) Oldukca pratik, tavsiye ederim :) ♥

      Sil
  9. Ne kadar pratik:)Paylaşım için tesekkürler canım.

    YanıtlaSil
  10. Teşekkürler bu pratik tarif için.Harika görünüyor , ilk fırsatta denemeliyim:)))

    Bende bloğuma beklerim.
    http://tubisceis.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim:) Hemen geliyorum ziyarete :)

      Sil
  11. aynısını yulaflıyla yapardım tembelliğimden ama tadı çok güzel oluyo gerçekten, benzer düşünen birini daha görünce güldüm:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sicak havalarda serin fikirler :)) Yulafliyla da cok lezzetli olmustur eminim :) Elinize saglik..

      Sil