2 Temmuz 2013 Salı

Clinique Soft - Pressed Eye Shadow / Pawn Satin


Yuppi! Nihayet haftayi ortaladik :)

Selamlar..
Genel olarak makyajda eyeliner ve rimelin yettigini dusunen ve cok far kullanmayan biri olarak sevdigim ender far'lardan birini
paylasmak istedim bugun.
Kahve tonlarini cok sevmezdim oncelerde, bir kac kez denedikten sonra yakistigini ve gozlerimi daha cok ortaya cikardigini farketmemle (nasil  kendini begenmis bir cumle kurduysam :) ), farkli farkli tonlarini temin ettim.


Clinique'in urunlerini sevip sevmeme arasinda bir yerdeyim aslinda :) Ya da cilt bakim urunlerini seviyorum ama makyajda cok iyi oldugunu dusunmuyorum demeliyim. Buna da cok begenerek aldigim ama kaliciligi 0 olan rujdan sonra karar verdim aslinda. Neyse uzatmadan asil konuya geceyim :) Bu fardan memnun oldugum gercegini degistiremez hic bisey :) 



Rengini tester uzerinden bakarak begendim, yaninda krem rengi bir far daha vardi ve ikisini elimde kucuk capta bir golgeli makyaj yaparak alinasi hale getirdim :) Daha sonra krem rengini almadigim icin pisman oldum ama onuda baska bir markadan temin ettim.



Uzerinde ozellikle soft/yumusak oldugu belirtilmis ki gercektende yumusak, yag gibi kayan bir yapisi var.. Surumu oldukca kolay.
Makyaj cantanizi sisirmeyen, El/Kol cantaniza kolayca sigabilecek boyda.



Ben genelde krem rengi far surup bu renk ile golge yapiyorum, bu sekilde gece makyajina da gunduz makyajina uyum sagliyor.

2.4 gr'lik sık kutusunda satiliyor. Kutuyu en imkansiz zamaninizda ayna olarak bile kullanabilirsiniz :)


Sizin bu tonu kullandiginiz baska markalar var mi?


Renkli Gunler =)



5 yorum:

  1. Bende de 2 paleti var Clinique in ve malesef farlarda cilt bakım ürünleri kadar başarılı değiller :( güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim :) Malesef oyle.. Bizde baska urunler tercih ederiz, n'apalim :)

      Sil
  2. Clinique'in cilt bakım ürünleriyle aşk-nefret ilişkisi yaşıyorum, ama kullandığım bütün makyaj malzemeleri güzel çıktı. :-D Bu rengi kendime yakıştırmıyorum ama yine de hoşuma gitti, ambalajı da çok şıkmış; güzel günlerde kullan. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende de durum tam tersiymis :)
      Aslinda bende sevmez, yakistirmazdim bu renkleri.. sanirim bi yastan sonra bu renklere donuyo insan :) 19-20 yaslarinda bende turuncu sacli, renkli makyajlar yapan bir hatundum ama 26'ya gelince degisiklikler gozlenmiyor degil :)) Tesekkur ederim canim :*

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil