2 Temmuz 2013 Salı

Garnier BB Krem Karma Yağlı Ciltler İçin


Selamlar:) Ön yargılarımın oldugundan dolayı almadıgım ama bu yeni çıkan haliyle çok beğenildiğini okuduktan sonra almaya cesaret ettiğim Garnier bb kremle karşınızdayım.

Kullandığım ilk dakikada bütün ön yargılarım dağıldı gitti. Tabi bundan önceki versiyonun nasıl olduğu konusunda yorum yapamıycağım ama bu karma ve yağlı ciltler için çıkarılan son haline bayıldım.


İlk olarak light olanı aldım benim rengime tam uydu. Bütün bb kremlerin lightında oldugu gibi bunda da aynı sorun var beyaz tenliyseniz sizin için koyu bir renk. Yaz aylarında olduğumuzdan belki tercih edebilirsiniz.


Kullandığım ürünlerin renklerini sizlerle paylaşmak istiyorum ki ortak ürünlerden ten renginize uyucak rengi bulabilin. Bunu uzun zamandır yazmak istiyorum.

- Mac: NW20
- Lancome: 02 lys rose
- Missha: 21 kullanıyorum biraz açık ama çok göze batmıyor. Bir daha ki siparişimde 23 numarayı alıp 2sini karıştırıp kullanıcam.
- Garnier bb krem: light
- La roche bb krem: light
- The body shop bb krem: 01 

Evet şimdilik kullandığım ürünler bunlar.


Gelelim ürünü daha iyi açıklamaya. Bb kremi gerçekten çok beğendim. Hatta Missha'nın yenilenmeyen stoklarının sinir bozuculuğunun yerini doldurucak gibi duruyor. Tatilde yanıma hem lightını hem de yandıktan sonra kullanmak için mediumunu aldım. İkisini de swachladım. İki rengi karıştırıp orta bir tonda yakalananilir.


Tek problem ambalajı. Kapak açıldığında ürün taşabiliyor. Bazen ürün fazla çıkabiliyor. Yani pompalı olmayan ürünlerin genel problemi. Fiyatı göz önüne alındığında göz ardı edilicek bir sorun. Ben 16,90'a Gratisten almıştım. Ciltte kadife gibi ama ışıltılı bir görüntü oluşturuyor. Mat ama değil gibi :) 


Sıvı bir formu var kolay uygulanabiliyor. Mac 187'ylede uyguladım ama ben bb kremleri elle uygulamayı tercih ediyorum. Daha iyi yayıldığını hissediyorum, tabi tercihe kalmış. Sıvı formu fırçaylada iyi yayılmaya müsait.

Eğer buğday tenliyseniz yazın medium olanı tercih edebilirsiniz, malum bronzlaşıldığında eldeki bb kremler ve fondotenlerin renkleri açık kalıyor. Bu ton farklılığında kullanılmak için iyi bir alternatif. Benim de denemenizi kesinlikle tavsiye ediceğim bir ürün oldu:) 



2 yorum:

  1. İlk halini iyi ki kullanmamışsın tam bir kabustu nefret edip çöpe atmıştım. :-| Bunu da swatchladım ama bende tüp patlamış görüntüsü yarattı çok çok koyu... Senin beğenmene çok sevindim yazın yanınca çok güzel uyar rengi, güzel günlerde kullan. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu kişi için uygun olmayan bir ürün sanırım neredeyse hiç iyi bir yorum okumadım onun hakkında.
      Ama bu ürün bana uydu, renk bb kremlerin büyük sorunu malesef. Umarım bir gün light rengi tam anlamında üretirler :) Teşşekür ederim cnm gerçekten yanınca mediumuda bana tam uydu:)

      Sil