11 Temmuz 2013 Perşembe

MİMLENDİK :)


Selamlar :) Tatlı blog arkadaşlarımız Burda Kozmetik Konuşulur- Meri ve Marstan Düşen Kadın-Ceren tarafından mimlendik :) Mimlenince insan bu kadar sevinir miymiş ahah çok mutlu olduk ve kendilerini öpüyoruz :)

Bu arada çekilişimiz vaar:) Hala katılmadıysanız BURADAN buyrun :)) 

Not: Bu yazılanları ayrı ayrı yazıp birleştirdik bakalım ortaya ne gibi bir sonuç çıktı:)


ZeN & BaAr
Çok çok eski bir fotomuz baya yıllık yani aha:)

Biz kimiz?
Biz iki eski dostuz :) 10 yıl önce lisede tanıştık ve hala dostluğumuz devam ediyor. Gerçek isimlerimiz Bengü ve Bahar. 25 yaşındayız. Bengü Trakya Üniversitesi Mimari Sanatlardan, Bahar Yeditepe Görsel İletişimden mezun.


Blogumuzun adı nereden geliyor?
Blogumuzun adı Bahar (Baar) ve Bengü (Zen) nicklerinden geliyor. BaZENar olarak birleştirdik:) Blog isimi bulmak işin en zor kısmıydı aha:)

Blog açmaya nasıl karar verdik?
Biz alışverişi çok seviyoruz :) Bir sürü ürünümüz var ve bunlarla deneyimlerimizi paylaşmak ve blog arkadaşlığı kurup güzel paylaşımlarda olmak için hadi açalım mı açalım tadında oldu :) Site tasarımı tamamen Bengüşüme ait ona teşekkür ediyorum en büyük emeği o harcadı :)

Neden kozmetik blogu?
Kısaca kozmetik candır aha:) Biz kozmetik aşığıyız :) Yani çok özel bir nedeni yok :) 


Kişiliğimiz:

Bahar: 3 kelimeyle özet yapıyım Sakin, Sabırlı, İnatçı:) Sakin bir yapım var, ama moron değil arkadaşlarımla gülüp, eğlenmeyi severim. Muhabbet etmek, insanları tanımak, birşeyler paylaşmak benim için paha biçilemez. Kötü gün dostuyum ama iyi anında da coşarız yani ahah:) Sabır benim göbek adım :) Otokontrolüm hep vardır. Düşünmeden konuşmam, çok çok çoook büyük birşey olmadıkça tepki göstermem. İnatçıyımdır, bu özelliğimi çoğu zaman sevmiyorum, ama bazen işe yarıyor:) İlk izlenim olarak sert bir yapım var sanırım ama değilim sanırım dimi Bengüş ahaha :)) 


Bengü: Akrep kadiniyim. Ne zaman bu cumleyi kursam ardindan hemen
''..ama benim yukselenim yay, ben daha cok ona bagliyim!'' demeden edemem :) Cunku akrep burcu icin insanlarda olusmus bir on yargi vardir genelde. Dostluga cok onem veririm, sevdigim insan icin yapmayacagim sey olmaz.. ayni degeri karsi taraftan goremedigimde misketlerimi alip oyundan sessizce uzaklasirim. Fazla duygusalim. Aglak bir filmi defalarca da izlesem ayni sahnede ayni hungurdemeyle defalarca aglayabilirim :) Neseliyimdir; sabah gulerek kalkarim yataktan, aksi birsey olmadikca da butun gune yayarim bu gulucukleri. Sabirliyim ama sabir tasi degilim! Beni genelde, uzgun oldugumda buzdolabin karsisinda, sinirlendigimde temizlik yaparken ve eger canim sikkinsa mutlaka alisveriste kendimi kaybetmisken bulursunuz.

Hoşlandıklarımız:
Bahar: Muhabbet eşliğinde kahve içmek, tabiki alışveriş yapmak, merak ettiğim konuları araştırıp yeni birşeyler öğrenmek.  Takı tasarımı ya da küçük şeyler tasarlamak. (Ahaha bunu sonra ekledim) Bengü hazırlasın ben yiyim :))) Seviyom seni ahaha:))) 

Bengü: Hmm.. Saymakla bitmeyecek bir soru bu ama ozetlersek; arkadaslarimla zaman gecirmeye, deli gibi alisveris yapmaya ve yeni yerler kesfetmeye bayilirim. Guzellik salonunda saatlerce benimle ugrassalar yok demem. Kitap okumayi cok severim; ayni anda 7-8 kitap alip bi sonrakini okumak icin elimdekini heyecanla bitiririm.  Yemek yapmak, gorsellemek ve sevdigim insanlara tablo gibi sofralar kurmak beni cok mutlu eder.


Hoşlanmadıklarımız:

Bahar: Tam bir ürünü incelerken satış elemanının gelip bu incelediğinizden daha iyi ürünlerimiz var diyip kendi standına götürme çabası, tuvaletteyken kapının zorlanması, en acil zamanda telefonun şarjının bitmesi. Gittiğim ortamlarda uyuz tiplerin dibime oturması. Koltuklar sırt sırta olan yerlerde arkadaki vatandaşın sürekli koltuğunu arkaya itme çabaları ya da öndeki koltukta oturanın kucağıma kadar koltuğunu indirmesi. Kısaca karşısındaki insana saygı duymayan haklarına tecavüz eden kişiler.

Bengü: Her ne kadar klise gozuksede yalandan asla hoslanmam! Herkesin geldigi ve gidecegi yer ayniyken kibir de cok gereksizdir bence. Alisveriste basimda bekleyen saticiyida sevmem, alacagim varsada almadan giderim. Bir de cok sicak havalara gelemiyorum.. Hep bahar olsa keske :)


En çok sevdiğimiz makyaj malzememiz:
Bahar: Ayıramadım:) Rimel ve bb kremlerim :)

Bengü: Eyeliner'larım


Çantamızda olmazsa olmaz:

Bahar: Rimel, ruj, ayna, anahtar, cüzdan

Bengü: Rujum, telefonum, kredi kartlarim, alisveris listesi, sekerlerim.


En son okuduğumuz kitap:

Bahar: Şu anda Sinan Akyüz'ün Şahika&Feraye adlı romanını okuyorum.

Bengü: Yılmaz Özdil/ İsim Şehir Bitki

Mimlediklerimiz:)
Madame Kokoş
Style Glaze
makeupparfume
wishingbeauty



BaAr&Zen

18 yorum:

  1. Hihi çok tatlısınız kızçeler,güzel bir yazı olmuş.Bengücüm hatırlarsan akreple ilgili bir mailleşmemiş konuşmamız olmuştu bizim okuyunca o aklıma geldi gülümsedim :)) Mim için çok teşekkürler kızlarr,bu mim yazım hazır aslında ufak tefek eklemeler yaptıkdan sonra yayınlıyacağım gece inş. :)

    Sevgiler öpücükler :**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canlarımm mim için çok teşekkür ederim, keyifle okudum, en kısa sürede bende yazımı tamamlayıp yayınlarım:**

      Sil
    2. Bizde senin mim'ini keyifle okuyacagimizdan suphesiz heyecanla bekliyoruz canim:) Begenmene sevindik :*

      Sil
    3. @madame kokos evet canim, hatirliyorum tabi :) tesekkur ederiz..

      Sil
  2. Çok sevindim yazmanıza :) sizi de tanımış olduk çok iyi oldu çok da güzel oldu :)

    YanıtlaSil
  3. çok eğlenceli bir yazı olmuş aynı sizin gibi. Sizleri de tanıdık mutlu olduk. Bende mimlenmiştim bana da beklerim.
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler cnm :) Yazını okuduk bizde seni tanıdığımıza çok mutlu olduk :))

      Sil
  4. bazenar'ın güzelleri:) ikinizide yakından tanımak çok eğlenceli.mim için teşekkürler canlarım.en kısa sürede hazırlayacağım yazımı.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahaha:) Sabırsızlıkla bekliyoruz canım:)) sevgiler :**

      Sil
  5. ay mim için çok teşekkür ederiz kızlar, ne güzel bir post olmuş tanıdık sizleri:) sevgili cocobolinho'cuğumla konuşup bu mim'i hazırlamaya çalışacağız:)
    öpüldünüzzz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda sizide tanımak istiyoruz yazınızı bekliyoruz kızlar :)))

      Sil
  6. Canım çok teşekkür ederim :)Ama ben mim kabul etmiyorum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederiz canim :) Tercih meselesi.. saygi duyuyoruz.

      Sil
  7. Mimler tanımak tanışmak için güzel oluyro :)
    sevgiler
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canim, bizde oyle dusunuyoruz :)
      Ayni mim'le senide tanimayi cok isteriz :)

      sevgiler..

      Sil