5 Temmuz 2013 Cuma

Simple Kind To Skin Pore Minimising Toning Cleanser - Gözenek Küçültücü Jel Diyelim Biz Ona :)

Haftanin son gunu Cuma'dan kocaman bir yehuu! ile selamlar herkese :)


Beni bilenler, az-cok postlarimi okumus olanlar bilirler ki gozenek konusunda pek hassasimdir. Onume 100 tane gozenek onarici/temizleyici/giderici urun koyup haklarinda olumlu seyler soyleseniz -allayip pullamaya gerek kalmadan- koca bir servet vererek alirim :)
Cunku kendilerini hic sevmem!
Bunun icin hemen hemen 1 ay once alip, kullanmaya baslamis oldugum gozenek kucultucu jel bir temizleme tonigi var elimde.

Simple Kind To Skin Pore Minimising Toning Cleanser



Aslinda kendisiyle La Roche Posay Effaclar Tonik'i ararken tanistim ama kafayi La roche'a taktigim icin satici kizin soylediklerini es gecerek almamistim.La Roche Posay Effaclar Tonikte gozenek icin ideal bir urun bence, yazisina BURDAN ulasabilirsiniz.


Sonrasinda bir kac yerden daha bu urun ile ilgili ovgu ve almam yonunde israr gelince yaniliyor olamazlar dedim ve denemek icin aldim.
Iyi ki de almisim.. Gozeneklerim gozle gorulecek derecede kuculdu!
Her dustan sonra yeni aldigim, gozenek temizlemede super etkili maskemi (yazisi yakinda) kullanip gozeneklerin temizlenmesini sagliyorum. Sonrasinda sabah-aksam, rutin bir sekilde jel tonigi uyguluyorum.


Icerisinde pro-vitamin B5, vitamin E, ve cildin sevdigi sari papatya, sardunya oldugu yaziyor. Ayrica parfum ve renklendirici icermiyor.
Benim kullandigim gibi sabah ve aksam pamuk ile uygulanmasi gerektigi belirtilmis.


Genelde buzdolabinda muhafaza ediyorum, hem surdugumde kan dolasimi saglamasi acisindan hemde sicak yaz gunlerinde serin serin iyi geliyor :)


Gozeneklerinizle sorun yasiyorsaniz mutlaka denemeniz gereken bir urun bence. La Roche'tan da cok memnundum aslinda ama bu urun onun yari fiyati neredeyse, bu yuzden bunu denemek istedim ve olumlu sonuc aldim.

Umarim yararli olur :)

Sevgiler...

                                                                     

4 yorum:

  1. Çok fazla gözeneklerim yok ama makyaj bazıyla idare ediyorum denebilir, güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda benimde abartacak, goze batacak kadar acik degil gozeneklerim ama takinti iste :) uzerine dustugum bi durum :) Yoksa makyaj bazi kullanmasam da gozukmuyorlar :) Tesekkur ederim cicim :*

      Sil
  2. Simple markasını severim, güzel ve doğal ürünleri olan bir drugstore markası; özellikle şampuanı ve saç kremini çok severek kullandım ama keşke yazsaydın Türkiye'de olmadığını, bir an Türkiye'ye geldi sanıp sevindim. :-( Ama belli mi olur belki Gratis ya da Watsons getirir. :-) Bu ürününü hiç kullanmamıştım, yakında alırım çok ilgimi çekti, güzel günlerde kullan. ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Belirticektim aslinda ama emin olamadim; Superdrug'tan aldim urunu ve Superdrug'in urunlerinin cogu Watsons'ta var. Yinede Turkiye'den almak isteyenler Ebay uzerinden alabilirler, imkansiz degil en azindan :)

      Sil