20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yves Rocher Tradition de Hammam- Saç ve Yüz Maskesi


Selamlaar :) Bugün sizlere saç bakımı için Yves Rocher' dan aldığım maskeyi tanıtıcam, Tradition de Hammam. Saç ve yüz için kullanıma uygun bir kil maskesi.

Kendi sitelerinde ki açıklaması şöyle:
"Yüzyıllardır Fas'lı kadınların güzellik sırrı olan mucizevi Argan Yağını saçlarınıza ve cildinize taşıyın. Saçlarınıza kaybettiği parlaklığı, cildinize sağlıklı ışıltısını kazandırır. Arındırıcı etkisini içeriğindeki Fas Kilinden, yumuşatıcı etkisini ise içerdiği Organik Argan yağından alır. Maskeyi kalın bir tabaka halinde saçlarınıza ve yüzünüze sürün. 5 dakika bekletiniz ve durulayınız. Dermatolojik olarak test edilmiştir."


Birkaç yıldır argan yağı bayanların bakım gözdesi halinde. Saç ve yüz için kullanıma uygun olduğundan herkes bu furyaya katıldı. Bende saç bakımında kullananlardanım. Bu yüzden Yves Rocher'da bir indirim zamanı bu ürünü görünce denemek istedim.

İçeriğinde Organik Argan Yağı, Gül Suyu ve Mısır Özü var. Nemli saça ve göz çevresi hariç tüm yüze uygulayıp 5 dakika beklettikten sonra durulanıyor. Ben sadece banyoda saçlarımda uyguladım. Yüzdeki etkisini bilmiyorum. Ürün sıvı bir çamur gibi. Kokusu hoş ama bana biraz ağır geldi. Haftada 1 veya 2 kez kullanıma uygun. Ürün açıldıktan sonra 6 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Zaten hem saç hem yüz için kullanıldığını düşünürsek az ürün barındırıyor. 100 ml ama çok sıvı olduğu için sırf saçıma uygulamama rağmen çabuk azaldı. 


Fiyatı 42.90 tl. Ben indirimde aldığım için daha uygun bir fiyata almıştım. Saçları yumuşattığı doğru ama ben çok mucizevi bir etki gözlemlemedim. Saçlarımda herhangi bir yağlanma ya da dökülme yapmadığı gibi saçlarıma ekstra birşey de katmadı. Bu yüzden bir daha tercih edeceğim bir ürün olmayacak. Daha önce kullandığım Body Shop'un maskesi ve evde hazırladığım bakım maskesine devam :) 

Sizin hangi saç maskesini kullanıyorsunuz?


2 yorum:

  1. Ben saç maskesi değil de argan yağı kullanıyorum .Çok memnunum tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil