6 Ağustos 2013 Salı

Mac Online Alışveriş


Selamlar :) Bugün sizlere Mac'ten yaptığım online alışverimden bahsediceem:) Ne zamandır yazıcam bir türlü zaman bulamadım, neyse uzatmadan devam :) 


Perşembe günü sipariş verdiğim ürünler cumartesi günü saat 11' de elimdeydi. Sipariş onay mailinde ürünler kargolanacağı zaman bilgi maili yollayacaklarını yazmışlardı ama o mail gelmeden ürünler geldi :) Artık böyle şeylere takılmıyorum ürünler geldi ya modundayım :) Ama yollamayacaklarsa niye böyle bir vaadde bulunduklarını anlamıyorum neyse :)

Mac'in internetten satışa yeni başlamasından dolayı bir süredir kargo ücretsiz. Ne kadar devam edeceği hakkında bir bilgim yok ama bundan yararlanmak güzel oldu. Ne zaman Mac'e gitsem suratsız ve bilmiş bir muayla karşılaşmaktan gına geldi. Ne kadar ürünlerini sevsemde ayağım çekmiyor. Her gittiğimde gerilecek bir olay yaşıyorum. Mac'i terkedip çıkmışlığım çoktur. Bu yüzden Mac'in online satışı beni çok sevindirdi. Artık istediğim ürünleri gönül rahatlığıyla alabileceğim.

3 ürün sipariş etmiştim, siyah bir kutuda düzgün paketlenmiş bir şekilde elime ulaştı. Makyaj süngeri, Cream Color Base- Pearl, Retro Matte Lipstick- Ruby Woo.


Malum Rihanna'nın ruju ortalığı yıktı. Çok git gel yaşadım onu mu yoksa ona benzer olan Ruby Woo'yu mu alsam diye. Devamı olmayan ürünleri sevmiyorum. Kısa süreli satışı olup sonra piyasadan kalkan ürünlere kılım :) Severek kullandığım ürünün devamının olmaması sinirimi bozuyor. Dedim ben bu ruju seversem sonra almak istersem bulamayacağım. Veee bu yüzden Ruby Woo'da karar kıldım. Riri woo ile benzerlik var mı yok mu bilmiyorum ama ben bu ruja bayıldım! Kesinlikle nefis bir kırmızı ve mat bir sonuç. Daha sonra postunu yayınlarım ;)


Benim için en dayanılmaz ürün aydınlatıcı, her gördüğüm aydınlatıcıyı alıyorum bu da benim zaafım :) Ve bu ürünü nasıl görmediğimi, nasıl gözümden kaçtığını bilmiyorum. Daha doğrusu biliyorum, yine bir Mac muasına borçluyum. Daha önceden yazdığım Mac aydınlatıcımı danışarak almıştım. Zaten Mac'ten aldığım bütün ürünleri danışmışımdır. Çünkü ürünler hakkında bilgi almadan ne olduğunu anlamak biraz güç. Sorduğum bayanın bu ürünü değilde gidip Mac Lustre Drops- Pink Rebel'i vermiş olması çok enteresan. Benim anlatmak istediğim ürün buydu halbuki. Demek ki birine danışmadan Mac'ten daha doğru alışveriş yapabiliyormuşum. Bu aydınlatıcının yazısı da kısa zamanda gelecek.


Ve son ürünümüz makyaj süngeri. Şu aralar yüz makyajımda fırça yerine sünger kullanmaya başladım. Daha doğal bir sonuç ortaya çıkıyor. Eski süngerim kötü bir üründü. Hazır Mac'ten sipariş verirken daha kaliteli bir ürün sipariş verdim.

Mac alışverişim bu kadar. Siparişten memnun kaldım. Kargo ücretli hale geldiğinde, belli bir miktar üzerine bedava olursa, bundan sonra online alışveriş yaparım :)

Sizin bu ürünlerden kullandıklarınız var mı?


16 yorum:

  1. henüz hiç mac ürünü kullanmadım. Biraz fahiş geliyor fiyatları. Bir de burada şubesi yok bildiğim kadarıyla ve İstanbul'a gittiğimde de geçekten mualar pek suratsız. Güle güle kullan hepsini <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatlar konusunda haklısın bu sene sanki daha bir arttı gibi ama ürünlerin kalitesini beğeniyorum.
      Mualar tek sorun :) Onuda online satışla hallettik artık :)
      Çok sağol tatlım :)

      Sil
  2. canım nefis ürünler seçmişsin,güzel günlerde kullanman dileğiyle.süngere bende bakmıştım,emin olamadım,yurtdışında bir siteden beauty blender bulurum diye düşündüm.kullanınca görüşünü paylaşırsan sevinirim.
    öpüyorum canım,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok saol cnm :) En kısa zamanda yazısını yazıcam cnm :) :**

      Sil
  3. Aynı benim kafadasın :) beğenirim sonra devamı yok alamam çıldırırım. Kararlarına bayıldım :)Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay o huyum fena evet Flormarın Wild serisi kalktı sinirlerim bozuk aha:))
      Çok sağol cnm :)

      Sil
  4. MAC mualarını bir kaşık suda boğasım var bazen. Bugüne dek iyi bile değil normal davranan mua sayısı bir ya da ikidir benim gördüğüm. Aldıklarını güzel günlerde kullan. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah evet normal davranan hiç yok. Ama alışverişimden önce Mac'e Riri Woo ruju sormak için girdim hepsi birden geldi ahaha birşey almadan çıkınca tırıs tırıs gittiler intikamımı aldım :)))

      Sil
  5. Hepsinin yazısını merakla bekliyorm. Ozellikle aydınlatıcının :)))
    Bloguma gelirsen cok sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa zamanda yayınlıycam inş :))
      Tabi tatlım hemen geldim :)))

      Sil
  6. güle güle kullan :) ruby woo 'yu cok duydum bencede iyiki onu seçmişsin, devamı gelmeyecek ürünleri bende sevmiyorum, modası gecmiş gibi geliyor. aydınlatıcı hakkında post bekliyorum ozellikle gunduz makyajında nerelere uyguluyorsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol cnm :) Ruby woo gerçektende bayıldığım bir ruj oldu :)) <3
      En kısa zamanda aydınlatıcının ve diğer ürünlerin yazısı gelicek cnm :)

      Sil
  7. Mac ürünüm yok hiç ama hepside harika gözüküyor canımcım güle güle kullan;)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. mac in aydınlatıcısı çok güzel gerçekten denedim. mac çalışanları konusunda herkes şikayetci defalarca şikayet yazısı yazdım diğer hiç bi kozmetikcilerde bu yok sadece mac de görüyüyorum bu tavırları suratsız ve bilmiş davranışları

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef bu durum çok sinir bozucu sanırım satış politikaları böyle her mağazasında bu yaşandığına göre.

      Sil