13 Ağustos 2013 Salı

The Body Shop Vitamin C Facial Cleansing Polish


Selamlaar:) Bugün sizlere 2. tüpünü kullandığım, The Body Shop Vitamin C Facial Cleansing Polish- Günlük Yüz Yıkama Jeli'ni tanıtıcam.


İçinde peeling görevi gören küçük tanecikler var. Günlük olarak kullanıma uygun ama ben haftada bir ya da iki defa uyguluyorum. 100 ml ürün barındırıyor ve uzun süre kullanılabiliyor. 


Benim en çok C vitami kokusu hoşuma gidiyor. Bazı yüz yıkama jellerinde cildimde temizlenme ve arınma hissi uyanmıyor. Bu üründe cildimin ferahladığını ve pürüssüzleştiğini hissedebiliyorum. Peelingten sonra maskemi uyguluyorum ve maskemin cildime daha iyi işlediğini hisedebiliyorum.


İçeriğindeki jojoba tanecikleri hafif peeling görevi görüyor. C vitamini dışında nemlendirici ve yumuşatıcı özelliği olan aleo vera yağı bulunuyor. 


Kullanım önerisine uygun olarak, ıslak yüze dairesel hareketlerle uygulayıp soğuk suyla duruluyorum. Şimdilik mutlu ve mesut bir ilişkimiz var. İlerliyen zamanlarda ne olur bilemem ama başka ürünleri kullansamda bu ürün elimin altında demirbaş olarak kalır gibi geliyor. 

Siz hangi peelingi kullanıyorsunuz?


6 yorum:

  1. Sivilceye meyilli bir cildim olduğundan peeling kullanmıyorum artık... Ama bu seriyi mağazada koklamış ve test etmiştim, gerçekten yumuşak ve güzel bir kokusu var. :-)

    YanıtlaSil
  2. Evet cnm kokusu çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. bahar'cım, body shop'un peelinglerini beğenerek kullanıyorum.bende deniz yosunlu olanı kullanmıştım,gayet memnun kalmıştım.bu aralar yeni bitirdiğim peeling+duş jeli bir arada BBW'nin "beautiful day serisinden süper fruit body scrub+wash" adlı ürününüde çok severek kullandım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deniz yosunlu olanı bende kullanmıştım o üründe gayet başarıydı ;)
      Güle güle kullan tatlım beatiful day serisini hiç kullanmadım aklımda olsun bende bir göz atarım ;)

      Sil
  4. selam!
    çok güzel bir blogun var çok beğendim.
    ben de beklerim
    sevgiler
    http://www.sinemspinkdiary.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederiz cnm :)
      hemen bakıyorum bloguna :)

      Sil