11 Ekim 2013 Cuma

Elseve Extraordinary Oil- Mucizevi Yağ


Selamlar :) Bugün size adı gibi mucizevi bir yağ tanıtacağım. Birkaç haftadır bu ürünü kullanıyorum ve kendisine bayıldım. Bu ürün saç bakımı için aradığım herşeyi barındırıyor.


Gelelim tanışma hikayemize. Herşey Gratis indirimi ile başladı ahaha:) Gratiste Ramazan Bayramı indiriminde görüp almıştım. İndirimsiz hali de bu ürün için gayet uygun ama birde indirimli alınca yemede yanında yat tadında oldu. İndirimsiz fiyatı 20 tl gibiydi sanırım.

Kerastase Elixir Ultime almak heeep aklımdaydı ama sadece aklımda kaldı. Ben bu ürünü bir türlü bulamadım. Sanırım sadece kuaförlerde satılıyor. Ben el altında olan ürünleri seviyorum. Bir Gratis'e ne bileyim bir Watsons'a girdiğimde bulucam. Neyse böyle bir bakım yağı almak hep aklımdaydı yani ve sonunda hem uygun hem ulaşılması kolay bir ürün buldum.

Bu ürün çeşit çeşit uygulanabiliyor. Yıkamadan önce, duştan sonra nemli saça, kurutmadan önce, şekil vermek için, istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. Kuru yağ deniyor ve nasıl oluyor bilmiyorum ama evet bu yağ kuru ahaha :) Saçı kesinlikle ağırlaştırmıyor.


3 şekilde de kullandım. Ama genel kullandığım şekil duştan sonra nemli saça uygulayıp kurutmak. Saçım sevmediği ürünü kusar. Evet aynen öyle duştan 1 saat sonra saçımın yağlandığı ürünlerde kullandım. Ama bu ürün kesinlikle yağlandırma yapmıyor. Ki benim saçlarımın yapısı yağlı. 

Bu ürünün 2 çeşidi var boyalı ve her saç tipi için olanı. Benim saçımda boya olmadığı için her saç tipine uygun olanı aldım. Ancak bazı bloglarda boyalı saçlar için olanın içinde alkol olduğunu okumuştum. Bu yüzden her saç tipi olanı tercih etmişlerdi. 


Ürün 100 ml'lik çok şık bir cam şişe içinde. Ambalajını çok sevdim. Pompalı olmasıda kullanım kolaylığı sağlıyor. 6 tane çiçek özünden yapılmış. Hoş bir kokusu var. 

Gayet memnun kaldığım bir ürün oldu hatta bu zamana kadar saç bakımında bu kadar beğendiğim ilk ürün. Saç bakımı için bir ürün arayışı içindeyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Bütün maskelerimi, bakım kremlerimi bir kenara bıraktım sadece bu ürünü kullanıyorum.

Sizin kullandığınız bir bakım yağı var mı?

 

9 yorum:

  1. Bende bu bayram indirimde almayı düşünüyorum, bu akşam inşallah.
    su dalgasından dolayı saçımda kuruma ve dökülme başladı. down under argan şampuanla birlikte bu ürünü kullanmayı düşünüyorum. ikiside işe yarar umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım sende benim kadar memnun kalırsın cnm şimdiden güle güle kullan:)

      Sil
  2. Pompa kısmı çok kısa :/ Sırf kokusu için bile alınabilir, ki zaten gerçekten işe yarar bir ürün. Güle güle kullann :) Bu arada çekilişime beklerim canım http://misspoine.blogspot.com/2013/10/misspoinenin-ilk-cekilisi.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler cnm, kokusu gerçekten çok güzel:)

      Sil
  3. Bugun girdiğim Gratis ve watsonsda kalmamıştı( yaşasın blogger gücü!)
    Yarın başka bir Avm de şansımı deneyeceğim :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım bulabilirsin memnun kalınan bir ürün olduğu için bulmak zor oluyor ben stok yaptım:))

      Sil
  4. Bu tarz ürünler bende saç dökülmesine sebep olduğu için aktarda satılan yağlardan veya kuaförümün önerdiği yağlardan kullanıyorum. Öneririm sanada. Bence bunlara göre çok daha iyiler. :)

    http://dreamglamour.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) bende ilk defa aktar ürünleri dışında bir ürün kullanıyorum. kozmetik ürün olarak önerebileceğim bir ürün, kullanıyorum bir problem yaşamadım. :)

      Sil
  5. Çok teşekkürler hemen takip ediyoruz :)

    YanıtlaSil