9 Temmuz 2013 Salı

Coppertone Güneş Sonrası Losyon


Selamlaar ve hayırlı ramazanlar:) Ürünlerimi ona göre tercih ettiğimden dolayı hassas cildim olduğunu sürekli belirtir oldum:) Bu yılki güneş kremi tercihim daha doğrusu eczacımın tavsiyesi Dead Sea Magik Spa 50+ olmuştu ve kendisinden çok memnun kaldım. Onu okumak için BURADAN buyrun.


Tatil öncesi büyük bir alışverişin ardından eczacım bana Coppertone Güneş Sonrası Losyonu hediye etti. Güneş sonrasında normal vücut kremi kullanma alışkanlığım var ama bunun için özel üretilmiş bir ürün kullanmamıştım. Hediye olunca kullanılmaz mı, hediye candır:) Hatta psikolojik olarak mıdır nedir bilmiyorum ama benim için daha kıymetli oluyor. Sırf hediyesi var diye bir ton para verip aldığım ürünler olmuştur :)


Ben üründen gayet memnun kaldım. Yanımda sadece bu ürünü götürmüştüm. Başka bir ürün götürmediğim için hiç pişman olmadım. Hatta aile boyu kullandık, babam bile beğenip senin şu kremin nerde diye arar oldu :) Losyonla aile boyu saadet yaşadık kısacası :)


Ürünün içeriğinde Hyaluronik Asit ve Omega 6 bulunmakta. Paraben ve silikon içermiyor. 24 saat boyunca nemlendirip, güneş hasarına karşı koruyup, yatıştırıcı ve rahatlatıcı bir etki bıraktığını iddia ediyor. 24 saati bilmem ama sürüldüğünde rahatlattığı, cildin gerginliğini aldığı ve ipeksi bir sonuç bıraktığı doğru. Cilt tarafından hemen emiliyor. Bu benim için çok çok önemli bir özellik. 5 saat kurumayan vücut kremleri beni deli ediyor. 

200 ml'in satış fiyatı 44,50 tl. Kendisi, bir daha ki tatilde paraya kıyıp alabiliceğim bir ürün oldu :)

Siz hangi vücut losyonunu/kremini kullanıyorsunuz? 



2 yorum:

  1. Güneşe çıkmam hiç ama çıktığımda da lazım oluyor böyle bir krem, sonra yatıştırması için. :-D Ben Arko'nunkini denemiştim, fiyatını tam hatırlamıyorum ama 15-20 tl civarıydı çok sevmiştim. Ama Coppertone'un güneş koruma sütleri çok güzel yarışır mı Arko'yla bilmiyorum. :-D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cnm güneşe çıkınca kullanmak gerekiyor :) Benim de bu ilk deneyimim başka markalarla arasındaki farkları bilmiyorum :)) Ama beğendiysen Arko'nun fiyatı daha uygunmuş;))

      Sil