25 Haziran 2013 Salı

Mac Lustre Drops Pink Rebel


Selamlar :) Bugün, biraz tufaya gelerek, hızlı bir MAC alışverişimde aldığım Lustre Drops Pink Rebel'i tanıtıcam. Gerçekten çok hızlı bir şey alıp çıkmak için girdiğim de MAC'ten heh tamam buda olsun deyip aldığım bir ürün oldu. 


Islak görünümlü makyaja bayılıyorum ve bu görüntüyü yakalamak için en önemli nokta aydınlatıcı kullanmak. Bu konuda daha önce tanıttığımız Flormar Matte Terracota farı çok başarılı buluyorum. Onun için BURADAN buyrun. 

Sıvı bir aydınlatıcı, 18 ml fiyatı 59 tl. Az miktar uygulandığında yeterli oluyor. Aydınlatıcı olarak efsane bir ürün, içinde kesinlikle sim yok. Sedefli bir görüntü sağlıyor. 


Amaa işte bir nokta var ki, (burası benim için geçerli) rengi. Ben bu ürünlerde pembe-beyaz renkleri beğeniyorum. Ürünün adındaki pink-pembe hiç uygun değil, kesinlikle dore denmeli. Çünkü sarı tabanlı bir bitişi var. Eve gelip yüzümde denediğimde hayallerim suya düştü. Ama bu benim tercihim. Yoksa miktarını saymazsak, kesinlikle alınıcak bir ürün.


Çoğu kişinin çok sevdiği Nars Copacabana aydınlatıcı bana göre fazla sim barındırıyor. Bu ürünün ise tamamen sedefli bir bitişi var. Burdan MAC'e sesleniyorum bu aydınlatıcının pembe alt tonlusunuda çıkarın kesinlikle bağımlısı olucağım bir ürün olur :)

Dore tonlarda bir aydınlatıcı arıyorsanız kesinlikle deneyin çok başarılı. Ben renkten dolayı bir daha tercih etmem 
ama renk alternatifleri için beklemedeyim :)

Siz Mac Lustre Drops'u denediniz mi?



4 yorum:

  1. Bende ıslak , ayınlık gorunumlu goz makyajına bayılıyorum ve Flormar Terracotta fara da bayılıyorum. Hatta koskocaman olmasına ragmen ya kaldırılırsa bir gun diye dusunup stok yapasım var =)
    Bunun goruntusu de kesinlikle sahane acaba far gibii kullanmak zarar verir mi goz cevresine ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok seviyorum cnm:)
      Bu ürünü kullanmak zararlı olabilir göz çevresi için.
      Islak görünüm için Maybelline color tattoo farlarını kullanabilirsin:)

      Sil
  2. Aynen ıslak görünümlü makyajları bende seviyorum ama daha hiç denemedim uygulamak için uygun ürünüm yok ama Mac'in bu ürününü belki alabilirim gerçi bende senin gibi beyaz ve pembe alt tonu severim aydınlatıcı da bakalım belki sürünce fikrim değişir !
    Sevgiler, http://hazioz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tarz makyaj daha aydınlık ve doğal duruyor. Bir ürün denemesindeyim en kısa zamanda onun yazısını yazıcam seni bilgilendiririm cnm:)

      Sil