30 Mayıs 2013 Perşembe

Missha The Style Art Designing Sebum-Cut Pact Pudra


Selamlar :) Elime davul alıp dam pa da dam pam diye duyurasım var. Bir iki hafta önce sipariş ettiğim Missha The Style Art Designing Sebum-Cut Pact pudra ve sonunda aradığımı buldum. Aslında fazla pudra kullanan bir insan değilim. Ama sıcak günlerde malesef sabitlemek için kullanmak gerekiyor. Bu yüzden arağım transparan bir pudraydı. 


Birçok markanın pudrasını araştırdım ancak içime sinmedi. Çoğuda çok yüksek fiyatlıydı. Pudrayla çok haşır neşir biri olmadığım için fazla para ödemek fuzuli geliyor. Bu şekilde araştırırken aklıma Missha geldi. 


Sebum kontrolu yapması, makyajı sabitlemesi, bitkisel olması ve üstüne üstlük 38 tl'lik fiyatı beni mest etti :) Elime kısa süre önce gelmesine rağmen bu yazıyı yazıcak kadar başarılı bir gün geçirdik ve yazıyı daha fazla bekletmeme gerek kalmadığını anladım. Çok sıcak bir alışveriş gününü parlama yaşamadan tamamladım ve kendisine tam puan verdim.  


Dokusu kadife gibi. Pudra sürülmüş gibi kalın bir görüntü vermiyor. İnce bir yapısı var. Makyaj sabitlemek için ideal. 11 gr ve iki rengi var. Bende ki 01 Mint. Görselinde gördüğümde daha yeşil bir pudra beklemiştim ama beyaza yakın çok açık bir yeşil. Zaten sürüldüğünde renk vermiyor hemen ciltle bütünleşiyor. Bir de 02 Peach, şeftali tonunda bir rengi var. Renksiz bir pudra istediğimden onu tercih etmedim.


Tasarımını çok sevdim, koruyucu bir kapakla pudra korunuyor. 
İçinde çok yumuşak bir pudra aplikatörü var, onunla da uygulama yaptım ama ben fırçayla uygulamayı daha çok seviyorum. O puflarla sanki iyi yayılmıyormuş gibi geliyor.

Bir daha alır mıyım, evet. Benim isteklerimi karşıladı. Uygun fiyat bir pudra arıyorsanız Misshanın kendi sitesinden sipariş verebilirsiniz :)

Siz hangi transparan pudrayı kullanıyorsunuz?



4 yorum:

  1. harikaa!missha'nın birçok ürününü kullanıyorum ve hepsinden çok memnunum. Bende sitede gördüğümden beri merak ediyordum bu pudrayı ama almaya cesaret edemiyordum :) en sonunda kullanan ve beğenen birini bulduğuma göre huzurla alabilirim çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yararlanmana çok sevindim cnm:) Bende çok araştırdım ama hiç kullanan bulamadım,
      sonunda dayanamayıp denemeye karar verdim:) Gönül rahatlığıyla alabilirsin:)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Ahahah al bebeğim, tam aradığımız pudra :))

      Sil